۰

سالانه ۶ تن غذا توسط ایرانی ها دور ریخته می شود

میز نفت - رئیس انجمن تغذیه ایران گفت:ایران سالانه حدود ۵.۹ میلیون تن غذا را دور می‌ریزد.ارزش اقتصادی این ضایعات بیش از ۳۰ میلیارد دلار است، رقمی معادل بودجه چند وزارتخانه که می‌تواند در توسعه کشاورزی، آموزش و سلامت مؤثر باشد.
هدررفت غذا توسط ایرانی ها / میز نفت
هدررفت غذا توسط ایرانی ها / میز نفت
به گزارش میز نفت،جلال‌الدین میرزای رزاز گفت: هدررفت غذا معادل ۳۰ درصد تولیدات کشاورزی کشور است، یعنی یک‌سوم تلاش کشاورزان، منابع آبی و انرژی هدر می‌رود.

وی اضافه کرد: ایران با جمعیت ۸۵ میلیون نفری، حدود ۱ درصد از هدررفت جهانی غذا را دارداین میزان برابر با غذای سالانه ۲۰ میلیون ایرانی است.

به گفته میرزای رزاز بیشترین ضایعات مربوط به میوه‌ها و سبزیجات (۴۰ درصد)، نان، برنج، خرما و سایر اقلام سنتی به‌ویژه در مناسبت‌های مذهبی و فرهنگی است.

وی متذکر شد: هر ایرانی به‌طور میانگین ۱۱ کیلوگرم غذا در سال دور می‌ریزد که بسیار نگران‌کننده است.
منبع:خبرفوری
يکشنبه ۴ آبان ۱۴۰۴ ساعت ۲۳:۵۷
کد مطلب: 45339
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *