۰
پای نفت به انتخابات آمریکا باز شد

جمهوری خواهان نفتی، ساکت!

با این حال و با گذشت هفت سال، دو سوم رای دهندگان آمریکایی خواهان اجرای طرح توسعه خط لوله «کی استون» هستند. در مقابل باراک اوباما اعلام کرده که نظرش راجع به خط لوله کی استون تغییر نکرده است. دمکرات ها بر خلاف جمهوری خواهان به محیط زیست علاقه بیشتری دارند تا صنعت نفت و همین اختلاف خشم جمهوری خواهان را در آورده است.
جمهوری خواهان نفتی، ساکت!
ممنوعیت صادرات نفت آمریکا و احداث خط لوله کی استون دو محور مهم اختلافات نفتی در آمریکا به شمار می رود. جمهوری خواهان طرفداران آزادسازی نفت هستند و دمکرات ها اما در مقابل آن ها ایستاده اند.
 
جمهوری خواهان بدنبال لغو ممنوعیت صادرات نفت آمریکا هستند و آنرا وارد بازی انتخاباتی خود نیز کرده اند. هیلاری کلینتون به عنوان نامزد اصلی دمکرات ها برای حضور در انتخابات اما نظر دیگری دارد. شرط کلینتون برای لغو منع صادرات نفت آمریکا همچنان پا برجاست و جمهوری خواهان را کمی امیدوار کرده است.

از سوی دیگر نقش کلینتون در یک پروژه نفتی کمی اوضاع را برای دمکرات ها خراب کرده است. کنگره آمریکا لغو ممنوعیت صادرات نفت آمریکا را تصویب کرده است اما با وتوی اوباما مواجه شده است و این یعنی بر هم خوردن بازی جمهوری خواهان و ادامه چالش های نفتی. جمهوری خواهان یکصدا در باره اوباما این نظر را می دهند.:«حافظ منافع ایران یا مردم آمریکا؟ »

با این حال و با گذشت هفت سال، دو سوم رای دهندگان آمریکایی خواهان اجرای طرح توسعه خط لوله «کی استون» هستند. در مقابل باراک اوباما اعلام  کرده که نظرش راجع به خط لوله کی استون تغییر نکرده است. دمکرات ها بر خلاف جمهوری خواهان به محیط زیست علاقه بیشتری دارند تا صنعت نفت و همین اختلاف خشم جمهوری خواهان را در آورده است.

مقامات کانادا هم در این میان، دست از تلاشهای خود بر نمیدارند. وزیر منابع طبیعی کانادا  با سفر به آمریکا تلاش کرد تا مقامات این کشور را برای اجرای این طرح قانع کند.

پروژه زیر ساختی خط لوله کی استون قصد دارد نفت تولیدی را از کانادا به پالایشگاه های آمریکا منتقل کند. فعالان محیط زیست و حامیان آنها در حزب دموکرات در حال مبارزه با صنعت نفت و حامیان آن در حزب جمهوریخواه هستند. کسانی که مخالف این خط لوله هستند خواستار آنند که مانع از عملیاتی شدن این پروژه شوند چرا که این خط لوله را یک جنگ بین کشاورزان آمریکایی علیه شرکتهای خارجی می دانند. جنگی بین فعالان محیط زیست و منافع شرکتهای بزرگ.
 
جمعه ۲۰ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۴۶
کد مطلب: 10881
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *