دکتر حسین امامعلیپور امروز در هفتادوششمین نشست معاونان دانشجویی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور که به میزبانی دانشگاه سیستان و بلوچستان در حال برگزاری است؛ افزود: در فصل مدیریت هزینه از طرح الگوی نوین تغذیه، مواردی مانند آشپزخانههای صنعتی، آنالیز غذایی، قراردادهای تغذیه، ایجاد رستورانهای مکمل واجرای طرح تاک آنها مطرح شده است.
وی ادامه داد: بسیاری از دانشگاههای کشور در زمینه رستورانهای مکمل تجربیاتی دارند و به دلیل موفق نبودن بعضی از آنها، در بخشی از این طرح آسیبشناسی رستورانهای مکمل و اجرای طرح تاک« تنوع، انتخاب، کیفیت» دیده شده است و همچنین راهکارهای توسعه رستورانهای مکمل بررسی شده است.
مدیر کل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان تصریح کرد: بر اساس مصوبه شورای معاونین وزارت عتف، مقرر شده است مدیریت هزینه به طور آزمایشی در 12 دانشگاه « 5 دانشگاه تهران و 7 دانشگاه در شهرهای دیگر» اجرایی شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: از مزایای ایجاد رستورانهای مکمل و اجرای طرح تاک میتوان به کاهش تصدیگری دانشگاهها - مدیریت هزینه - حضور بخش خصوصی در دانشگاهها اشاره کرد.
چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۱۹:۲۷